Kværndrup.info. LysAvisen. InfoTavlen. Lokalrådet. Egeskov Mølle. Kværndrup Forsamlingshus. Bladet 5772.Kværndrup. Hjertestarter. Byfornyelse. Kværndrup gennem tiden. I- og omkring Kværndrup. Fra dagpleje til skole. Foreningerne. Nyttige telefonnumre. Email & Redaktion.

100 Nye frugttræer plantet i Mågeparken d. 29/11-2012


Klokken var lidt over 10 da byens skolebørn troppede op for at plante 100 nye frugttræer i Mågeparken, og sammen med de 40.000 blomsterløg der allerede var plantet, forvandle vores grønne eng til at flot og farvestrålende frugtplantage, som byens indbyggere og specielt skolebørn kan få glæde af i mange mange år fremover. Engen var til formålet inddelt i zoner for de enkelte klasser, og hver klasse fik et område med træer som de skulle plante, og senere passe, så der om få år kommer store flotte frugter på de unge træer!

Den ny fræsede jord viste sig dog hurtigt at være en udfordring, specielt for de helt små poder, som sad fast i det opkørte våde mudder, og måtte ”løftes” fri af mudderet, og ofte blev støve/sko siddende i mudderet, til stor jubel og glæde, mon ikke der var et par stykker der med vilje satte sko/støvle lidt mere fast end nødvendigt - for derefter at kræve hjælp fra de voksne, som med smil på læberne befriede de unge fra mudderet faste tag.

© Foto/tekst: Frank Andersen, Kværndrup.Info

Se fotos i STOR format
Hold musen hen over billedet
Diasshow Frugttræer